Chiftelute de peste

de ianculubita in Salau, 19 Mar 2011 | 7637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste alb sau fileuri
  • 2oua
  • 3-4felii de franzela
  • 5linguri faina
  • 5catei de usturoi
  • sare,piper
  • 2legaturi cu marar
  • 1ceapa mica
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Fileurile spalate,le pun la fiert in apa cu putina sare pentru 20-30min;

dupa ce l-am scurs,il zdrobesc cu furculita,adaug ceapa data pe razatoare,painea inmuiata in putin lapte caldut,usturoiul pisat,sare,piper,oua,mararul taiat marunt apoi amestec bine cu mana sa se omogenizeze totul;

din acest amestec formez bilute,le dau prin faina amestecata cu seminte de susan si le prajesc in baie de ulei;

le scot pe hartie de bucatarie dupa care sunt bune de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:48

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:38

Foarte bune

housy 1

18.04.2011, 13:15

trebuie neaparat incercat....chiftelutele imi plac...pestele la fel..usor de facut....reteta perfecta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste imbatat